Kattenhotel, Kattengedragstherapeut en kattentrimmer

Kattenhotel


Ik zal mezelf eerst voorstellen ben Gisou van Unen en ik werk in Groningen en Drenthe als kattengedragstherapeut en Kattentrimmer. Ik heb al 10 jaar een kleinschalige opvang, dit was voor vaste klanten maar door de grote vraag  heb ik besloten om deze werkzaamheden wat te gaan uitbreiden en dus meer kamers beschikbaar te maken.

Ik heb voor de katten mooie ruime kamers en deze hebben grote ramen en vensterbanken zodat ze lekker naar buiten kunnen kijken. Ook hebben de katten helemaal hun eigen kamer zonder dat ze in contact komen met andere katten. In de kamers zijn veel verhogingen, plankjes en speeltjes aanwezig zodat uw kat zich snel thuis voelt en leuke afleiding heeft.

Omdat ik kattengedragstherapeut ben vind ik het belangrijk dat de katten een hele fijne tijd bij mij hebben en dat is de reden dat ik actief met de katten aan het werk ga. Zo besteed ik veel tijd aan het spelen, aanhalen (indien ze dat willen uiteraard) en leer ik ze werken met voerpuzzels zodat de katten zich ook goed vermaken tijdens uw vakantie.

De kamers zijn bij mij in huis dus er is de hele dag toezicht. De katten krijgen minimaal 6 keer per dag aandacht. Ook ben ik kattentrimmer dus indien u een langharige kat heeft kan ik de vacht kammen en eventueel kan de kat getrimd worden tijdens het verblijf. 


Voor welke kat is deze vorm van opvang geschikt

Om te bepalen wat de beste soort opvang is voor uw kat is het belangrijk om naar het karakter van uw kat te kijken.

Indien u een hele zelfstandige kat heeft die naar buiten gaat wanneer hij wil en thuis komt om te eten, te slapen en misschien een aai over zijn bol, dan is het waarschijnlijk de beste keuze om een oppas aan huis te nemen. 


Indien uw kat heel erg aan u hangt, er moeite mee heeft als u afwezig bent en veel aandacht opeist dan is dit Kattenhotel een hele geschikte plek voor uw kat. Maar ook als u een zeer angstige kat heeft, dit soort katten hebben vaak moeite als er iemand aan huis komt, ze laten zich dan soms de hele vakantie niet zien. In het kattenhotel ga ik ook met deze katten actief aan het werk om hun vertrouwen te winnen en ik zorg dat er goed toezicht is zodat de kat niet te lang te veel stress heeft.

Indien u een kat heeft die heel erg stoer is, zelfstandig en met andere katten goed overweg kan dan zou een kattenpension waar ze een ruimte moeten delen met andere katten ook een optie kunnen zijn. In veel gevallen levert dit veel stress op omdat katten van nature geen groepsdieren zijn.


Indien u twijfels heeft wat het beste is voor uw kat, neem dan contact op via het contactformulier. Ik zal uw bericht dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.


De pagina is nog niet volledig, de prijslijsten zullen binnenkort worden geplaatst, maar stuur gerust een bericht, u krijgt dan van mij alle informatie die u wenst.